Se ledige job

Her finder du en oversigt over de job vi pt søger medarbejdere til:

Ufaglært Håndværker

Komplex

Ufaglært håndværker. Der arbejdes med træ og man skal have erfaring med håndværktøj som eksempelvis en sømpistol. Der vil være løbende blive startet folk op som der er plads til oplæring på virksomhederne. Arbejdet foregår på daghold og kan føre til fast arbejde for den rette.

Produktionsteknisk Indkøber

DS Stålkonstruktion

Du bliver del af et engageret team, der arbejder på tværs af organisationen og får her en væsentlig rolle i forhold til indkøb og forhandlinger med leverandører på nationalt niveau. Du formår at arbejde struktureret, ynder at have en stor berøringsflade og evner at samarbejde på tværs af de forskellige afdelinger.

Produktionsmedarbejder

Komplex

KOMPLEX søger igen produktionsmedarbejdere til en af vore kunder. Ligesom Danmark stille vågner op, stiger behovet for ekstra arbejdskraft. Vi har lige nu vanvittigt travlt i både Mariagerfjord- og Vesthimmerlands kommuner og vi har simpelthen brug for folk, der er mødestabile, arbejdsomme og robuste. Arbejdsopgaverne kan variere, men generelt er der tale om almindeligt produktionsarbejde. Mulighederne er mange for de, der vil!! Vigtigst er, at du kan og vil arbejde! Helt konkret søger vi lige nu 10 medarbejdere til en fødevarevirksomhed i Aars.

Truckfører

Komplex

Der er hovedsageligt tale om truckkørsel med alt hvad det indebærer. Der kan også være brug af bl.a. håndscanner, så erfaring med det er et PLUS. Mulighederne er mange for de, der vil!! Vigtigst er, at du kan og vil arbejde! Helt konkret søger vi lige nu 1 medarbejder til et kølefrysehus i Hobro, men behovet for flere arbejdsomme medarbejdere kan sagtens komme på tale så hold dig ikke tilbage…

Rengøringsassistent

Lokal virksomhed i Mariagerfjord Kommune

Vi søger lige nu for større samarbejdspartner i Mariagerfjord Kommune, personer med erfaring indenfor rengøringsbranchen. Der vil være tale om forskellige arbejdssteder og rengøringsenheder i Arden, Hobro, Mariager, Assens og Hadsund og vi har simpelthen brug for folk, der er mødestabile, arbejdssomme og robuste.

Shipping Coordinator

Nexans i Viborg

Du bliver en del af en international og spændende virksomhed. Dit team håndterer logistik, fragt og shipping og du får en central rolle i at sikre, at virksomhedens kunder får deres leverancer til tiden.

Technical Sales Assistant

Nexans i Viborg

Du bliver en del af et stærkt team, der fungerer som teknisk backup for virksomhedens kunder, og som sikrer en professionel og effektiv salgsordrehåndtering.

Byggeleder

Brdr. Nielsen i Hobro

Byggetekniker eller bygningskonstruktør til at varetage projektering, dokumentation, opmålings- og beregningsopgaver og kvalitetsstyring i en tømrer- og snedkerforretning samt murer- og entreprenørforretning.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.