Se ledige job

Komplex søger friske medarbejdere i Himmerlands-området

Vi søger friske medarbejdere til midlertidige stillinger – det kan være længerevarende ansættelser eller vikariater fra dag til dag ved akut behov.

Komplex ApS

Arbejdsmænd med byggepladserfaring

For en virksomhed i Randers søger Komplex lige nu faglærte eller ufaglærte arbejdsmænd med erfaring indenfor VVS, jord/beton, nybyg eller lignende, til opgaver i Midtjylland. Det er til længerevarende vikariater, med mulighed for fastansættelse.

Komplex

Teknisk Direktør

Harridslev Smede og maskinforretning A/S har brug for en energisk og struktureret frontfigur, der kan gå ind og tage det daglige ledelsesansvar, som teknisk direktør i virksomheden

Harridslev Smede og maskinforretning A/S

Lager- og produktionsmedarbejder

Try’&’Hire som lager- og produktionsmedarbejder ved Skalflex i Viborg. Der lægges især vægt på lagerdelen, som kræver kendskab til pluk/pak, truckkørsel og generel lagererfaring. Er behovet der skal man tilgå i produktionen.

Skalflex

Sprøjtemaler til lakeringsopgaver til en mindre virksomhed nær Hobro

Komplex søger for kunde, en sprøjtemaler til lakering af inventar, som blandt andet møbler, køkkenlåger og døre.

Komplex

Rørlægger, kloakmester eller anlægsstruktør

Vi forestiller os, at du er uddannet rørlægger, kloakmester eller evt. anlægs- /bygningsstruktør. Alternativt står du måske bare i en situation, hvor du sætter pris på en aktiv hverdag i frisk luft, og er klar til en voksenuddannelse.

Kloakdoktoren

PTA-Medarbejder

KOMPLEX søger lige nu en PTA-medarbejder med en håndværksmæssig eller teknisk baggrund til en større virksomhed i Farsø.

KOMPLEX

Produktionsmedarbejder

KOMPLEX søger en dygtig, robust og effektiv medarbejder til en større virksomhed i Skive kommune

Komplex

Jord- og betonmedarbejder

Komplex søger lige nu dygtige og erfarne jord- og betonmedarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt til en virksomhed i Randers. Derudover søges en gravfører med faglig viden indenfor kloakering.

Komplex

Intern beregner

Som person er du struktureret i din arbejdstilgang, og du formår at holde styr på tidsfrister og lave tilbudsberegning af høj kvalitet. Samtidig trives du i en opsøgende, kundevendt rolle, hvor du finder de bedst mulige tilbud.

Dan-Alu i Skive

Komplex

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.