Fastansættelse

Søger du nye veje? Nye udfordringer? – Vi hjælper dig til at lande drømmejobbet…​

I KOMPLEX kender vi udmærket til vigtigheden af at ansætte en dygtig medarbejder. Vi er professionelle og hjælper gerne med at finde de ledige jobs, der matcher dig.

Du kan se udvalget af ledige jobs her, og beslutte dig for om du vil ansøge en af de konkrete jobmuligheder der er.

Ønsker du at være kandidat i vores rekrutteringsdatabase, vil du blive kontaktet af os når vi har en jobåbning, der matcher dine kompetencer. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at skabe opmærksomhed hos virksomheder, der har brug for lige præcis dig.

Når vi finder et match, bliver du indkaldt til et lille møde med en af vores konsulenter. For os er det helt naturligt at mødes ansigt til ansigt om noget så vigtigt som dit nye job. Det tager vi seriøst.

Mødet har primært til formål at lære dig bedre at kende, så vi kan hjælpe dig til succes på arbejdsmarkedet. Derfor foretager vi et uddybende interview og fagrelevante test. På den måde danner vi os et grundigt overblik over din personlighed, dine kvalifikationer og dine kompetencer. Som en del af processen er det en formalitet, at vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Hos KOMPLEX glæder vi os til at møde dig og hjælpe dig med at opfylde din jobdrøm.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.