Hvornår giver det mening?

Hvornår kan en tidsbegrænset ansættelse give værdi til din virksomhed?

Tidsbegrænsede ansættelser, projektansættelser og midlertidig arbejdskraft har i stigende grad og med stor succes fundet vej på det danske arbejdsmarked. Løsningen bliver jævnligt brugt af flere og flere virksomheder, som blandt andet står overfor organisatoriske forandringer eller pludselige ændringer. Forandringer kan ofte kræve ekstra bemanding i en kort periode og behovet for kompetent arbejdskraft, der kan tiltræde med kort varsel, er essentiel for din virksomheds drift og udvikling. 

Der kan være flere situationer, hvor det med stor fordel kan give mening for din virksomhed, at vælge en tidsbegrænset ansættelse:

  • Sygemelding
  • Barsel
  • Fratrædelse
  • Pludselig ordrefremgang
  • Behov for specifikke og særlige kompetencer til et projekt
  • Organisatoriske forandringer og/eller ændringer i arbejdsgang

Vi i Komplex ved, at en rekrutteringsproces er vigtig, men kan være en tids- og ressourcekrævende faktor. Komplex har kompetencerne til – effektivt og målrettet – at finde de rigtige kandidater fra dag til dag, inden for en bred vifte af brancher. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne tilpasse sig markedet, og du og din virksomhed kan derfor også forvente, at vi hjælper med at finde den rette assistance så hurtigt som muligt.

Hvordan og hvor længe?

Med Komplex som sparringspartner, får du og din virksomhed et professionelt rekrutteringsforløb. Det skal give mening for alle parter, og det gør vi ved at afdække det pågældende behov og ønsker til en medarbejder sammen, samt ved løbende opfølgning og rådgivning.
Vi aftaler en tidsperiode for ansættelsen, men der er stadig fleksibilitet ift. forlængelse samt forkortelse af perioden. Komplex står for håndtering af timeregistering, løn, pension, sygedage, feriepenge mv., således I som virksomhed, kan holde fokus på egen produktion og vækst.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.