Vikarer

Mangler jeres virksomhed ekstra personale, eksempelvis under sygdom, ferie, barsel eller ved sæsonudsving?

 

KOMPLEX er et professionelt og kompetent vikarbureau, der leverer motiverede vikarer fra dag til dag indenfor stort set alle segmenter. Vi ved, grundet vores erfaring, hvor vigtigt det er, at jeres virksomhed lynhurtigt kan tilpasse sig markedet, og derfor kan I forvente at vi altid hjælper med at finde den rette assistance så hurtigt som muligt, både ved akut assistance, og når det er planlagt, at I skal bruge en vikar.

 

Når I benytter vikarer som kompetent arbejdskraft, giver det jeres virksomhed en høj grad af fleksibilitet i hverdagen. Og ikke mindst giver det tryghed at vide, at I ikke skal bruge tid og økonomiske ressourcer på samtaler, ansættelser og mulige afskedigelser.

 

KOMPLEX tillægger det stor værdi at have styr på de personlige relationer og vi sætter en stor ære i, at have et godt kendskab til det enkelte menneske, – deres drømme og deres planer – så vi ved, hvem vi sender ud i arbejde. Derfor vil jeres virksomhed aldrig møde en vikar, som ikke har været til en personlig samtale forinden. Vi forsøger altid at indhente reference fra tidligere arbejdsgivere, vi har jævnligt kontakt til vores vikarer og i det hele taget forsøger vi på bedste vis at ”klæde dem ordentligt på” i forhold til nye arbejdsopgaver.

 

KOMPLEX løser jeres problem med manglende arbejdskraft, når det måtte opstå. Vi tager os af alt det praktiske med løn, kontrakter, feriepenge, pension. Kort sagt, sørger vi for medarbejdere, der bidrager til, at I kan koncentrere jer om, og fokusere på virksomhedens produktion og vækst.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.