Om os

KOMPLEX er din fremtidige samarbejdspartner indenfor rekruttering, vikarløsninger og udvikling af mennesker.

Hos KOMPLEX møder du mennesker med kompetencer og viden og lysten til at udvikle, såvel som at blive udviklet. Vi er et ungt konsulenthus med 10 års erfaring indenfor branchen og samlet har vi mere end 20 års ledelseserfaring. Vi brænder for det vi laver og vi ved, hvad vi taler om!

KOMPLEX er et privatejet selskab. Firmaet er relativt ungt, men har mange års erfaring og kompetence indenfor salg, ledelse, coaching, udvikling og relationsskabelse. Vi er lokale uden store armbevægelser, men hjælper gerne i flere dele af landet, når behovet evt. måtte opstå.

At rekruttere nye medarbejdere er en vigtig proces i enhver virksomhed, uanset om det er til faste stillinger eller midlertidige ansættelser. Med KOMPLEX som sparringspartner, får du og din virksomhed et professionelt rekrutteringsforløb. Vores vigtigste opgave er at skabe værdi, undgå dyre fejlansættelser samt spare jeres virksomhed for unødige ressourcer. Det skal give mening for alle parter og det gør vi ved løbende opfølgning og rådgivning.

Vi lever i en tid og i en verden, hvor der i stigende grad er brug for kvalificerede medarbejdere, der kan løse en tidsbegrænset opgave. KOMPLEX har kompetencerne til – effektivt og målrettet – at finde de rigtige vikarer fra dag til dag, inden for en bred vifte af brancher. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne tilpasse sig markedet. Derfor kan din virksomhed også forvente, at vi hjælper med at finde den rette medarbejder så hurtigt som muligt.

Hos KOMPLEX mener vi, at det er i alles interesse, at vi fremmer hinandens motivation og præstationer. Vi har en fælles forpligtelse til at være opmærksomme på vores medarbejdere både internt, men også på de folk vi sender ud i nye relationer.

Vi vil udvikle og ikke afvikle! Og det synes vi faktisk vi har gode forudsætninger for at gøre…


Kontakt os

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.