Virksomheder

Komplex er din fremtidige samarbejdspartner indenfor rekruttering, vikarløsninger og udvikling af mennesker.

Hos KOMPLEX møder du mennesker med kompetence og viden, og lysten til at udvikle, såvel som at blive udviklet. Vi er et ungt konsulenthus med 10 års erfaring fra branchen og samlet har vi mere end 20 års ledererfaring. Vi brænder for det vi laver og vi ved, hvad vi taler om!

At rekruttere medarbejdere er en vigtig proces i enhver virksomhed, uanset om det er til faste stillinger eller midlertidige ansættelser. Med KOMPLEX som sparringspartner, får du og din virksomhed et professionelt rekrutteringsforløb. Vores fornemste opgave er at skabe værdi, undgå dyre fejlansættelser, og samtidig spare jer for en masse unødige ressourcer. Det skal give mening for alle parter, og det gør vi ved løbende opfølgning og rådgivning.

Vi lever i en tid og i en verden, hvor der i stigende grad bliver brug for kvalificerede medarbejdere, der kan løse en tidsbegrænset opgave. KOMPLEX har kompetencerne til – effektivt og målrettet – at finde de rigtige vikarer fra dag til dag, inden for en bred vifte af brancher. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne tilpasse sig markedet. Derfor kan din virksomhed også forvente, at vi hjælper med at finde den rette assistance så hurtigt som muligt.

Hos KOMPLEX mener vi, at det er i alles interesse, at vi fremmer hinandens motivation og præstationer. Vi har en fælles forpligtelse til at være opmærksomme på vore medarbejdere både internt, men også på de folk vi sender ud i nye relationer.

Vi vil udvikle og ikke afvikle! Og det synes vi faktisk vi har gode forudsætninger for at gøre…

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.