Vikarjob

Hvorfor skal du vælge KOMPLEX som din arbejdsgiver? …Derfor!!​

Som vikar hos KOMPLEX kommer du til at arbejde med det, du er god til, i én eller måske flere forskellige virksomheder. Du bliver naturligvis aflønnet i forhold til gældende lønsats, på den enkelte virksomhed og din ansættelse kan enten strække sig over kortere eller længere perioder. Erfaringen fortæller os, at der er stor sandsynlighed for at et vikariat munder ud i en fastansættelse i pågældende virksomhed.

Er du studerende? Trænger du til at prøve noget nyt? Træt af fast job? Er du ikke helt afklaret med, hvad fremtiden skal bringe? Så kan løsningen være at blive vikar hos KOMPLEX.

Som vikar er du aktiv på arbejdsmarkedet, du får muligheden for at hente erfaring inden for forskellige brancher. Vigtigst af alt, udvikler du dig personligt og får et større netværk.

Hvem ved – måske finder vi sammen, dit drømmejob.

Kontakt én af konsulenterne ved KOMPLEX og registrer dig allerede nu i vores database. Vær opmærksom på at du bør være grundig og præcis i din beskrivelse – det øger dine chancer for at komme i betragtning til de ledige jobs, der lige præcis matcher dig.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.