Værdisæt

Samarbejde​

  • Samarbejdet mellem os og kandidaten er forudsætningen for at tingene lykkes. Uden et fornuftigt samarbejde, intet fundament for fremtiden.
 
  • Samarbejdet mellem os og virksomhederne, forsøger vi at styrke ved servicebesøg, samhandelsaftaler og kundepleje.

Nytænkning

Vi forsøger hele tiden at ”tænke ud af boksen” Vi lever i en foranderlig verden, hvor den ene teknologi afløses af den anden. I KOMPLEX prøver vi at følge med tiden, hvorfor vi bl.a. opererer i det nyeste CRM og databasesystem, som er det eneste revisionsgodkendte i forhold til dataforordningen. Samtidig tilbyder vi vore kunder, at lade vikarer registrere sig via iPad, som vi installerer på virksomheden.

Udvikling

I KOMPLEX ønsker vi at udvikle! Vi vil udvikle os selv og hinanden, for at fremme motivationen og den enkeltes præstation. Samtidig føler vi os forpligtet til at videreudvikle og kompetenceafdække de folk vi sender ud i nye relationer.

Integritet​

Vi har modet til at stå ved vore meninger! – I KOMPLEX har vi plads til at ytre vores holdning og vi sætter en ære i stoltheden ved vores arbejde. Ligeledes ønsker vi, at de folk der er en del af vores arbejdsliv – kandidater, vikarer, kunder – siger sin mening, hvis det går mod vedkommendes egen overbevisning

Empati

og for den sags skyld; Sympati… I KOMPLEX møder vi mange forskellige mennesker i vores hverdag. Ikke alle har det nemt og vi ved, hvor meget det betyder at kunne sætte sig ind i, at genkende og forstå andres følelser. Vi ønsker, at de mennesker, som er en del af vores arbejdsliv, ser os som tillidsfulde mennesker, der udviser empati, for derigennem at opnå den bedste løsning i situationen.

Ansvarlighed

Gennem ansvarlighed overfor enhver opgave, internt i huset og eksternt overfor kunder og vikarer, vil vi i KOMPLEX sikre, at opgaverne bliver løst på den til enhver tid mest optimale måde.

Effektivitet

Vi ønsker i KOMPLEX, gennem effektivitet og arbejdsomhed, at gå til enhver opgave med fokus på lønsomhed, – i forhold til de ressourcer der er til rådighed

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.